Новата 2019-2020 учебна година

Тържествено бе открита новата 2019-2020 учебна година от подготвителна група „Слънчева усмивка“.

20190916_093710
20190916_094939
20190916_095152
20190916_095217
20190916_100451
20190916_100510
20190916_100117
20190916_095229
20190916_100747
20190916_100530
20190916_093922
previous arrow
next arrow