Със звън на звънци, страшни маски и костюми, децата от група ,,Слънце“, спазиха традицията на Сурва и изгониха злото. Празник Сурва тече в кръвта им, Сурва во веки!

Децата от група ,,Слънце“ всяка година спазват традицията и празнуват светлия празник Бъдни вечер. По различен начин бяха отново заедно в навечерието на Рождество.

Благодарим на издателство „Сиела“ за подаръка, който поднесоха на децата от група „Слънце“ и направиха Коледата ни вълшебна!

Децата от група „Слънце“ подкрепиха инициативата на Националния военноисторически музей „Коледа за герой в бяло“, като нарисуваха от вкъщи рисунки в знак на благодарност и уважение към всички медици.

1 ноември – Ден на народните будители „О, будители народни цял низ светли имена чисти и сияйни, благородни вий сте нашите знамена…“

На 29.10.2020г. с децата от първа група „Чуден свят“ гледахме презентация и проведохме беседа за различните професии. Какъв да стана? Всяка вечер вкъщи, приказките – същи. И защо е спора? Викат до тавана, аз какъв да стана. Татко казва лекар! …

Професията на моето семейство Прочетете повече »

Инициативите за месец октомври са: „Засаждане на дърво“ и „Професията на моето семейство“. На 22.10.2020г., заедно с децата от първа група „Чуден свят“, посадихме борче в двора на ДГ. Направи добро, посади дръвче!

Професията на моите родители- група ,,Слънце“

На 30.10.2020 г. децата от ПГ „Слънчева усмивка“ се включиха в инициативата „Посади дърво“.

„Да се научим на характер от дървото, на ценности от корените и на промяна от листата“! Благодарим на родителите за прекрасния подарък! Децата от група „Слънце“ засадиха ябълково дърво, за да бъде въздухът по-чист!