ДГ Валентина Терешкова е отличена на трето място на конкурса за фотография от Европейския парламент.

Награда ПроКултура за 2021 в категория Детска градина е присъдена на ДГ „Валентина Терешкова“ под патронажа на президента на Република България, МОН, Министерство на културата и Министерство на младежта и спорта. Градината ни е наградена с плакет и грамота. Поздравления!!!

В деня на пътната безопасност децата от детската градина си припомниха основни правила по безопасност.

Танцувай, слънце. Днес е Еньовден. Днес билките целебна сила носят. Пред изгрев трябва тях да ги берем, роса да мие и нозете боси… / Валентин Йорданов/

На 31. 05. 2021 г. Група „Слънце“, с. Ярджиловци отбеляза своя 20 годишен юбилей. На празника присъстваха много официални гости и родители. Децата създадоха празнична атмосферата, а на официална церемония бяха връчени и свидетелствата за завършване на предучилищно образование на …

Юбилей на група „Слънце“ – филиал Прочетете повече »

На 28.05.2021 г. в ПГ „Слънчева усмивка“ се проведе открит урок посветен на Деня на славянската писменост и култура. На този ден бъдещите първокласници получиха своите удостоверения за завършване от г-жа Паласкова и също така бяха наградени от нея с …

Довиждане детска градина Прочетете повече »

Госпожа Паласкова на специална церемония бе наградена с почетното отличие “Неофит Рилски” на МОН за цялостна високопрофесионална трудова дейност в системата на предучилищното образование! Гордеем се с Вас!!!

В Деня на славянската писменост, българската просвета и култура ДГ „Валентина Терешкова“ – група „Слънце“ е отличена с плакет за принос в образованието по повод празника.

ДГ „Валентина Терешкова“ участва в проекта на Нестле България „Нестле за по-здрави деца“. Децата научиха защо е полезна водата.

Децата от група „Слънце“ са лауреати от международния конкурс „Моят дом“. Госпожа Паласкова връчи сертификатите на децата на специална церемония.