Работилница за Баба Марта

Група „Слънчева усмивка“- 4-5 години в работилница за Баба Марта.

IMG_20190227_175034
IMG_20190227_175100
IMG_20190227_175319
IMG_20190227_165915
IMG_20190227_165654
IMG_20190227_165648
IMG_20190227_165922
IMG_20190227_174414
IMG_20190227_171947
IMG_20190227_165745
PlayPause
previous arrow
next arrow