Работилница за мартеници 2020 г.

Работилница за мартеници 2020 г.

На 24.02.2020 г., децата от група „Слънчева усмивка“ ПГ 6-7 годишни и техните родители се включиха в „Работилница за мартеници“ и направиха прекрасни мартенички.

IMG_20200224_174911
IMG_20200224_180225
IMG_20200224_181001
IMG_20200224_180847
IMG_20200224_181951
IMG_20200224_181358
IMG_20200224_181008
IMG_20200224_180852
IMG_20200224_184016
IMG_20200224_182208
IMG_20200224_184021
PlayPause
previous arrow
next arrow